Iltarastit 18.5.2017 Sotkape 12.5.2017 19:59
Tuloksettuottanut: OE2010 © Stephan Krämer SportSoftware 2014

 
A (18)5,4 km 0 m16 R
SijNimiAikaEro
1Jani Isoluoma46:530:00
2Juhani Leppälä51:02+4:09
3Ari Niemelä51:20+4:27
4Veikko Rantamäki51:58+5:05
5Niko Savinainen53:14+6:21
6Tuomas Hautala54:11+7:18
7Markku Salmirinne59:02+12:09
8Pentti Rantamäki59:22+12:29
9Martti Alanen59:24+12:31
10Jukka Kinnari1:02:56+16:03
11Markku Pentilä1:03:48+16:55
12Matti Rinne1:04:10+17:17
13Esko Turunen1:07:50+20:57
14Tommi Poskiparta1:21:49+34:56
15Terttu Soini1:25:14+38:21
16Hilja-Liisa Ala-Kyyny1:46:56+1:00:03
 
Kati Savinainenei aikaa
Antti Oksanenei aikaa
 
 
 
B (16)3,9 km 0 m8 R
SijNimiAikaEro
1Janne Hautio36:190:00
2Tommi Pantti36:28+0:09
3Juha Järvenpää37:53+1:34
4Minna Rotola-Pukkila37:59+1:40
5Erkki Keski-Lusa39:35+3:16
6Maria Niemelä39:53+3:34
7Sakari Närvä41:33+5:14
8Jarno Heikkilä41:41+5:22
9Jouko Metsänranta41:53+5:34
10Eeva Luukkainen42:01+5:42
11Jarno Leppälä42:02+5:43
12Seppo Riippi42:30+6:11
13Pekka Hakamäki42:52+6:33
14Seija Kreko53:08+16:49
15Päivi Nikkola54:01+17:42
 
Pekka Kallio-Könnöei aikaa
 
 
 
B lyhyt (16)2,9 km 0 m9 R
SijNimiAikaEro
1Anni Nuuttila30:230:00
2Mari Mäkynen34:28+4:05
3Tuomo Ketola34:57+4:34
4Anita Rantamäki37:46+7:23
5Sulo Kantojärvi41:42+11:19
6Sirkka Ketola46:00+15:37
7Aarno Kallio-Könnö47:04+16:41
8Kaija Kallio-Könnö48:46+18:23
9Josefiina Turunen50:40+20:17
10Marjo Nuuttila52:52+22:29
11Taru Anttila55:30+25:07
12Elviira ja Venja Närvä56:05+25:42
13Enni ja Oona Rintatalo56:06+25:43
14Veikko ja Jani Metsänranta56:36+26:13
 
Jari Metsärantaei aikaa
Tapio Keski-Filppulaei aikaa
 
 
 
C (6)1,8 km 0 m7 R
SijNimiAikaEro
1Meeri Pantti43:020:00
1Julius,Oliver Pantti43:020:00
 
Saija ja Hanna Pihlajamäkiei aikaa
Sirpa Varjonenei aikaa
Pekka Saarelaei aikaa
Annukka Heinolaei aikaa
 
 
 
RR (7)0,0 km5 R
SijNimiAikaEro
1Elmeri Turunen11:420:00
2Verneri Turunen11:54+0:12
3Otto Niemelå14:30+2:48
4Santra ja Satu Seppänen22:03+10:21
5Jussi Niemelä22:07+10:25
6Selma ja Tomi Nevanpää22:47+11:05
7Katri Hallivuori23:10+11:28
 
 
 
TR (7)0,0 km5 R
SijNimiAikaEro
1Viljami Heikka20:500:00
2Santra Seppänen29:24+8:34
3Bertta Pihlaja30:26+9:36
4Aaro Pihlaja31:09+10:19
5Niina Yli-Keturi37:20+16:30
5Viivi ja Teemu Tuovinen37:20+16:30
 
Santeri Seppänenei aikaa